بهترین خودروهای دنده اتومات ایرانی کدامند

بهترین خودروهای دنده اتومات ایرانی کدامند

مقدمه

بهترین خودروهای دنده اتومات ایرانی کدامند؟ در این مطلب از مجموعه مطالب راهنمای خرید خودرو قصد داریم بهترین ماشین‌های اتوماتیک ایرانی را به شما معرفی کنیم.

صنعت خودروسازی هر روز بیشتر و بیشتر پیشرفت می‌کند و بازارها و برندهایی که خود را با این سرعت پیشرفت وفق ندهند در رقابت جذب مشتری باز می‌مانند. این عبارت بدون شک یکی از مهمترین معیارهای خودروسازان بزرگ و معروف دنیاست و چه برای فروش در کشور خودشان و چه در سرتاسر دنیا، همواره طبق سلایق و البته ابداعات جدید محصولات بهتر و جدیدتری ارائه می‌کنند.

در ادامه این مطلب تلاش کرده‌ایم تا چند نمونه از بهترین خودروهای دنده اتومات بازار ایران را به شما معرفی کنیم و به برخی از نقاط قوت و ضعف هر کدام اشاره کنیم.

کوییک پلاس

همچنین در وبلاگ شادران بخوانید:

آشنایی با موتور سیکلت خوب ایرانی

راهنمای خرید تندر 90 و مقایسه انواع تیپ‌های آن

لوکس ترین شاسی بلند چینی ایران

فناوری‏ های نو برای سواری نرم‏ تر و ایمن‏ تر موتورسواران

فرق دوچرخه دنده ای با ساده

 

۱ – کوییک پلاس

ولین گزینه از فهرست بهترین خودروهای دنده اتوماتیک ایرانی کوییک پلاس است. کوییک پلاس آخرین نسخه از خانواده این خودرو است که در امکانات و عملکرد فنی نسبت به قبل بهبود یافته و از ساخت سال‌های پیش و نوع دنده‌ای آن بهتر است. در واقع، کوییک از لحاظ کیفیت ساخت و ایمنی نیز در قیاس با دیگر محصولات سایپا و هم‌رده در قیمت در سطح بالاتری قرار می‌گیرد.

پژو ۲۰۷

۲ – پژو ۲۰۷

خیلی از خریداران به‌درستی فرق خاص و بزرگی در ظاهر پژو ۲۰۶ و پژو ۲۰۷ نمی‌بینند و شاید این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل استقبال کم از این هاچ‌بک زیبای فرانسوی نسبت به هم‌خانواده خود باشد. به طور کلی، اگر به دنبال بهترین خودروهای اتوماتیک داخلی هستید، بد نیست پژو ۲۰۷ را در بین گزینه‌های خود داشته باشید.

برلیانس H330

3 – برلیانس H330

این مدل برلیانس شبیه به برادر دیگرش یعنی برلیانس H320 است. این دو ماشین در آپشن‌ها و حتی چهره‌شان از زاویه دید جلو تفاوت خاصی باهم ندارند و تنها نکته قابل توجه این است که H330 در کلاس سدان و H320 به صورت هاچ‌بک ساخته شده است.

علت اینکه مدل H330 در لیست بهترین خودروهای اتومات قرار گرفته بیشتر به خاطر رخ شیک‌تر و شکیل‌تر این مدل نسبت به نمونه هاچ‌بک آن است. در واقع، طراحی برلیانس هاچ‌بک به خاطر فرم عجیب این خودرو و صندوق جمع‌و‌جور آن که با کشیدگی جلوی ماشین در تضاد است، حس خوبی به آدم نمی‌دهد.

همچنین در وبلاگ شادران بخوانید:

 

4 – دنا پلاس توربو

بعد از ساخت مدل پایه و دنده‌ای، ایران خودرو در سال ۱۳۹۵ نوع پلاس دنا را با چند امکان جدید معرفی کرد. البته که این آپشن‌ها بعضاً و به‌خاطر اینکه قرار شد نسخه‌های جدیدتری از آن رونمایی شود به مرور از روی ماشین حذف شد.

یک سال بعد مدل پلاس توربو به میدان آمد و چندین مورد از آن امکانات رفاهی حذف شده نسخهٔ قبل این بار به نوع توربو اضافه شدند. همزمان تیپ اتوماتیک این محصول نیز ارائه شد که همان موتور ۱۷۰۰ سی‌سی دنده‌ای را داشت، اما مجهز به یک جعبه‌دنده ۶ حالته اتومات شده بود.

دنده اتومات

5 – تندر ۹۰ پلاس

بعد از کلی فراز و نشیب که در پروسه تولید ال ۹۰ و تندر ۹۰ در خودروسازی کشور اتفاق افتاد، نوع اتوماتیک این مدل نیز چند سال بعد از تیپ‌های پایه و دنده‌ای ارائه شد، اما هیچگاه به موفقیت ال۹۰ نرسید.

با معرفی تندر۹۰ پلاس توسط ایران خودرو، چهره جدیدتری از این محصول نه چندان جذاب رونمایی شد که تا حدودی خشک و جدی بودن رخ ماشین را کاهش داد و خطوط منحنی بیشتری در بدنه و طراحی کابین آن استفاده شده بود.

این محصول در تمام تیپ‌های خود بازار دست دوم خوبی دارد، به دلیل دوام بالا نگهداری و تعمیراتش هزینه گزافی ندارد و به خاطر کابین بزرگ و جاداراش سرنشینان از فضای خوب و کافی برخوردارند.

6 – پژو پارس

پژو پارس که در واقع نسخه بازطراحی شده پژو ۴۰۵ است به محض معرفی در سال‌های دور جزو محبوب‌های کشور محسوب شد و به فروش خوبی رسید. این استقبال باعث شده تا همچنان تولید این خودرو ادامه داشته باشد و تیپ اتوماتیک آن نیز چند سال پیش در ادامه موفقیت‌های نوع دنده‌ای ساخته و به بازار عرضه شد.

اتوماتیک

7 – رنو ساندرو اتوماتیک

آخرین گزینه از فهرست بهترین خودروهای دنده اتومات ایرانی به رنو ساندرو تعلق می‌گیرد. از لحاظ فنی رنو ساندرو در واقع همان نسخه هاچ‌بک تندر ۹۰ است (با پلتفرمی مشترک). هرچند که هیچ‌وقت معلوم نشد که چرا این خودرو آنقدر دیر و با این فاصله زمانی زیاد نسبت به تندر ۹۰ وارد کشورمان شد.

جمع‌بندی

اگر چه که بین این موارد و گزینه‌های معدود دیگر اتوماتیک ایرانی در بازار خودرو تفاوت‌هایی وجود دارد، اما به طور کلی تمامی این گونه محصولات از لحاظ کیفیت و عملکرد تقریباً در یک بازه و سطح قرار می‌گیرند و این نزدیک بودن به‌هم در قیمت تمام‌شده و خدمات پس از فروش آنها نیز مشاهده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.